Fireexpert Logo HeaderInterreg logo transparent

Zasebnost podatkov

Kdo smo

Naslov naše spletne strani je: www.fireexpert.info
V skladu z Uredbo (EU) 2016/679, Splošna uredba o varstvu podatkov, vas v tej politiki zasebnosti obveščamo o:

Kdo je odgovoren za vašo obdelavo podatkov

Partnerji konzorcija FIREEXPERT, ki imajo dostop do teh podatkov:

Koordinator projekta:
Koroška univerza uporabnih znanosti - neprofitna zasebna fundacija
Villacher Straße 1, 9800 Spittal an der Drau, Avstrija

Projektni partner:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana, Slovenija

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z zasebnostjo podatkov, se obrnite na:
datenschutz@fh-kaernten.at

Kontaktni obrazec

Ko želijo obiskovalci stopiti v kontakt z nami preko kontaktnega obrazca, mi zberemo podatke  prikazane v obrazcu, poleg tega pa tudi IP naslov obiskovalca in niz uporabniških agentov (ki identificirajo brskalnik) z namenom odkrivanja neželene pošte.

Piškotki

Za več informacij o piškotkih in o tem, kako vplivajo na navigacijsko izkušnjo, obiščite spletno mesto AboutCookies.org. Pomembno je vedeti, da lahko onemogočanje piškotkov onemogoči uporabo nekaterih ali celo vseh funkcij ali delov spletnega mesta.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Objave na tem spletnem mestu lahko vsebujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, objave itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša tako, kot da bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto. Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatne storitve sledenja tretjim osebam in beležijo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno z vašo interakcijo z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Obveščamo vas, da bodo vsi osebni podatki, ki nam jih boste posredovali preko kontaktnega obrazca, obdelani izključno s strani zaposlenih v FH Kärnten in ZAG in bodo uporabljeni le za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Iz tega so izvzeti tisti podatki, ki jih moramo prenesti na organe in urade na podlagi zakonskih določb.
Katere pravice imate do vaših podatkov?
V skladu z veljavno zakonodajo imate lahko naslednje pravice:
- pravico dostopa do informacij, ki jih imamo o vaših osebnih podatkih;
- pravico do popravka vaših podatkov, s katero bomo posodobili informacije in podatke, ki jih imamo glede na informacije, ki nam jih posredujete;
- pravico do prenosljivosti vaših podatkov;
- pravico brisanja vaših podatkov;
- pravico do nasprotovanja obdelavi vaših osebnih podatkov;
- pravico do pritožbe FIREEXPERT projektnim partnerjem in / ali pristojnem organu za nadzor varstva podatkov.
V vsakem trenutku lahko brezplačno, bodisi s pismom ali elektronsko pošto, preverite kako uveljaviti svoje pravice. V tem primeru vaši zahtevi priložite fotokopijo vašega nacionalnega osebnega dokumenta / potnega lista, saj gre za osebne pravice posameznika. Možnost imate vložiti pritožbo pri nadzornem organu in zahtevati pravno sredstvo.
Vašo zahtevo je treba poslati našemu uradniku za varstvo podatkov na naslednji naslov:
e-pošta: datenschutz@fh-kaernten.at za Projekt FIREEXPERT.

Spremembe pravilnika o zasebnosti

Projekt FIREEXPERT si pridržuje pravico, da spremeni to politiko zasebnosti in jo prilagodi novi zakonodaji ali sodni praksi. Priporočamo vam, da jo obiščete vsakič, ko brskate po spletni strani, da boste vedno vnaprej obveščeni o vseh informacijah, ki nam jih lahko posredujete.

Naše kontaktne informacije

Odgovorni za obdelavo podatkov:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana, Slovenija

Vsa vprašanja in pomisleke v zvezi z varstvom podatkov na Zavodu za gradbeništvo Slovenije prosimo pošljite po e-pošti na datenschutz@fh-kaernten.at.

Dodatne informacije o varstvu podatkov

Kako zaščitimo vaše podatke
Zavod za gradbeništvo Slovenije obravnava vaše osebne podatke skrbno in vestno. Pri obdelavi podatkov upoštevamo zakonske nacionalne in evropske predpise o varstvu podatkov. Vsi podatki so shranjeni na strežnikih z visokim varnostnim standardom in zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom in zlorabo.
Katere pravice imate glede zasebnosti?
Opozarjamo, da imate v zvezi z vašimi osebnimi podatki pravico do informacij, popravka, izbrisa, omejitve obdelave in ugovora do obdelave v obsegu, ki ga dovoljuje zakon. Prav tako imate pravice glede avtomatiziranih posameznih odločitev in profiliranja. Vprašanja ali pomisleke v zvezi s tem lahko kadarkoli naslovite na datenschutz@fh-kaernten.at.
Če se obdelava opravi na podlagi soglasja, jo lahko kadarkoli prekličete tako, da pošljete elektronsko pošto na naslov datenschutz@fh-kaernten.at, pri čemer zakonitost obdelave podatkov ostane nedotaknjena do preklica.
Imate pravico do pritožbe zoper nezakonito obdelavo podatkov, ki jo morate vložiti pri avstrijskem organu za varstvo podatkov, Wickenburggasse 8, 1080 Dunaj, telefon: +43 1 52 152-0, e-naslov: dsb@dsb.gv.at ali pri slovenskemu organu za varstvo podatkov, Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 059, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 9 730, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si kot pristojni nadzorni organ.

Opozorilo

Vsebina te spletne strani odraža samo stališča konzorcija FIREEXPERT. Niti program sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija niti konzorcij projekta FIREEXPERT nista odgovorna za kakršnokoli uporabo informacij, storitev ali podatkov, ki jih vsebuje. Ta spletna stran vsebuje informacije in datoteke, ki so v lasti konzorcija FIREEXPERT. Navedene informacije ali datoteke ali katerekoli informacije, ki jih vsebuje ta dokument, se ne smejo uporabljati, razmnoževati ali posredovati s kakršnimi koli sredstvi tretjim osebam, v celoti ali delno, razen s predhodnim pisnim soglasjem konzorcija FIREEXPERT. Ta omejitev se ne sme spreminjati ali brisati na tej spletni strani. Če se sklicujete na vsebino spletnega mesta, morate vključiti povezavo do spletne strani FIREEXPERT in jo opisati. © Avtorske pravice so v pristojnosti konzorcija FIREEXPERT.

Pravno obvestilo

Vsebina te spletne strani odraža le poglede avtorjev. Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija ni odgovoren za morebitno uporabo informacij, ki jih vsebuje.